2011 m. kovo 15 d., antradienis

BMW 650i Coupe

Naujasis BMW 650i Coupe


Po 6-serijos kabrioleto versijos pristatymo pernai, BMW Detroito automobilių parodoje pristatė šios savaitės pabaigoje kupė versiją. Ir nors Europos rinka taip pat gaus 640i versija varoma 320 AG benzininiu varikliu, bet JAV rinkoje BMW tieks tik galingesnę BMW 650i versija, kurio variklis bus 400 AG V8 .650i Coupe atvyksta į JAV prekybos salonuos šį rudenį.

Naujas BMW 650i Coupe funkcijos apima visiškai naują dizainą ir dar staigesnę važiavimo dinamiką nei jo pirmtakai, tačiau ji taip pat gauna optimizuoto komforto lygį ir papildomą erdvę, nespadidėjo dydžiai: 2,9 colių (74 mm), padidėjo kėbulo ilgis nei BMW 650i pirmtakė ir 2,95 colių (75 mm), ilgesne ratų baze. Modelis pateikiamas su prisitaikančiais LED žibintais, BMW „Connected Drive“ pagalba vairuotojui, galinio vaizdo kamera, Surround View Parkavimo asistentas, BMW naktinio matymo sistema su pėsčiųjų atpažinimo, nukrypimą nuo kelio juostos įspėjimo sistema ir Persirikiavimo įspėjimo sistema ir, žinoma, standartinės BMW iDrive kontrolės sistema.

Labiausiai pastebimas bruožas naujos kartos 650i Coupe yra žinoma įspūdingos kėbulo dizainais. Priekyje yra didelės ir šiek tiek į priekį, pakrypusios BMW grotelės, kuri suteikia modeliui "ryklių nosies" formą, V-formos variklio dangtis, aukštos kokybės chromo elementais ir, žinoma, priekinių žibintų dizainas su prisitaikantys Xenon kaip standartinė arba prisitaikantys LED priekiniai žibintai kaip alternatyva.

Elegantiškų linijos tęsiamos ir automobilio šonų pusėje. Kaip 6-oji serijos Coupe įkvėpė bangų su aiškiai apibrėžtomis linijomis, jūs pastebėsite, tipiškas BMW simbolių eilutes, kurios prasideda už priekinės ratų arkos, suteikdama sportiškumo jausmą ir praplečia dinamiškai išilgai automobilio šoną į galą . Durų rankenos, yra integruotos į simbolinę juostą.

Automobilis „sėdės“ ant galingų 8,5 x19 colių lengvo lydinio ratlankių, su visais sezono „runflat“ padangomis (dydis 245/40 R19) ir slėgio padangose stebėjimo sistema.

Naujas BMW 650i Coupe yra varomas 4.4-litro V-8 varikliu, kuris išvysto apie 400 AG viso tarp 5500 ir 6400 aps / min, ir 450 lb-ft sukimo momentą tarp 1750 ir 4500 aps. / min. Klientai turės galimybę rinktis iš dviejų skirtingų pavarų: nauja 8-greičio sporto automatinė pavarų dėžę ar BMW tradicinis 6-pavarų mechanine transmisija.

Nesvarbu kokią perdavimo pasirinktume, BMW 650i Coupe išvysto 0-60 mylių / h per 4,8 sekundės, o maksimalus greitis bus apribotas tik 155 mph.

Nauja automatine transmisija siūlo naujovišką 8 pavarų konfigūraciją, kuri leidžia išvystyti maksimalių pagreitį bet leidžiantis vairuotojui išsaugoti degalų sunaudojimą esant mažoms apsukoms. Automobilio transmisija integruota su stabdymo energijos regeneravimu sistema.

Naujas BBW 650i Coupe bus pradėti pardavinėti 2011 m. rudenį. Kainos bus paskelbtos vėliau. Bet tikėtis pamatyti kaina panaši į 91.375 $.