2011 m. kovo 6 d., sekmadienis

Mercedes-Benz M

Mercedes-Benz M-klasė yra prabangus vidutinio dydžio sporto naudingumo transporto priemonės (SUV), pirmiausia buvo siūlomos 1997 m., kaip 1998 modelio, ir pastatė Vokietijos automobilių "Mercedes-Benz. Palaipsniui, M-klasė tapo pardavimų sėkmė Jungtinėse Valstijose ir Meksikoje. Kalbant apie dydį, jis įstatomas tarp mažesnių GLK-klasė (remiantis C klasės) ir didesnis GL klasė, su kuria ji dalijasi platformas. Per trumpą laiką, tarp metus 1999 iki 2002 M klasė taip pat buvo pastatyta Magna Steyr Gracas, Austrija, Europos rinkai, kol jis persikėlė į dalis JAV rinkoje.






















W164

pertvarkyta M-klasė (važiuoklės pavadinimas W164) buvo pristatyta 2005 m. balandžio mėn kaip 2006 metų modelis po ne Šiaurės Amerikos tarptautinėje automobilių parodoje, kurioje sausį. Tai buvo beveik visiškai naujos, su daugiau sporto, aerodinaminis išvaizdos pasipriešinimo koeficientas yra iki 0,34. Mercedes-Benz taip pat padarė naujosios M-klasės didesnis, matavimo 150 mm ilgesnis už pirmąjį modelį. M-klasė buvo pavadinta "Geriausias naujas Sport Utility Vehicle" 2006 m. Kanados metų automobilis apdovanojimus.

Mercedes-Benz plačiai skelbiama 600 milijonų JAV dolerių išleisti atnaujinti savo gamyklą ir pridėti gamybos vietos nauji R-klasė. Pasak pradžioje automobilių spaudos pranešimus, 2006 m. M-klasės automobilių rodo, kad labai pagerinti šių paslaugų kokybę.

W164 platformos naudojami naujosios M-klasės yra dalijamasi su nauja GL klasė ir unibody tipo, o ne buvusio (W163) kūno ant rėmo naudojamas M-klasės automobilių, pagamintų iš 1998-2005. X164 GL klasė, ilgiau septynių vietų versija W164 platforma, taip pat yra.

Naujos funkcijos 2006 m. M-klasė yra 7G-TRONIC septynių greičių automatine transmisija, pasirinktinai kreivė-Šviečiamasis "Bi-Xenon žibintai, kurie"jautis ", atsižvelgiant į transporto priemonės važiavimo keliui, ir reguliuojamo aukščio pakaba. rankinė pavarų dėžė buvo atsisakyta.