2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Volkswagen Golf


Volkswagen Golf nedidelis šeimyninis automobilis, gaminamas Volkswagen nuo 1974 metų. Visame pasaulyje pristatytos šešios Volkswagen Golf kartoms, JAV ir Kanadoje automobilis žinomas kaip Volkswagen Rabbit (MK1 ir MK5) ir Meksikoje kaip Volkswagen Caribe (MK1). Istoriškai Golf yra Volkswagen geriausiai parduodamas modelis ir trečias geriausiai parduodamas modelis pasaulyje, su daugiau nei 25 mln. pardavimų.

Volkswagen Golf MK6


Naujausias Volkswagen Golf modelis MK6 remiasi esama PQ35 platforma . MK6 debiutavo 2008 m. Paryžiaus automobilių parodoje. MK6 Golf buvo sukurtas Volkswagen vyriausiojo dizainerio Walter de'Silva. Naujojo Volkswagen Golf dizainais turi aiškias užuominas į ankstesnės kartos "Golf", ypač MK1 ir mk4. MK6 automobilio dizainas labiau aerodinaminis, padedantis sumažinti degalų sunaudojimą, ir yra tylesnis nei jo pirmtakas. Po MK5 Golf kritikos kuri pasigirdo dėl sumažintos vidaus apdailos kokybės, palyginti su MK4, "Volkswagen" nusprendė rekonstruoti vidų, bet paliekant draugišką vartotojo sąsają perimtą iš MK5, bet su MK4 Golf kokybe.

Automobilio Turbo tiesioginio įpurškimo dyzeliniai varikliams, kurie naudoja "common rail" tiesioginio įpurškimo sistemą, pakeis ilgametę Pumpe / Düse (PD) - siurblys-purkštuvas sistemą. Naujas golfas, yra neprivalomas Volkswagen prisitaikanti važiuoklės kontrolės, kuri leis vairuotojui pasirinkti tarp "normalių", "komforto" ir "sporto" rūšis, kuri skirsis pakabos, vairo ir akceleratoriaus elgesį. Automobilyje įrengta Volkswagen Adaptive Chassis Control, leidžianti vairuotojui pasirinkti 'normal', 'comfort' and 'sports' rėžimus, kas tiesiogiai veiks pakabos, vairavimo ir greitėjimo parametrus.

Volkswagen Golf MK6 pradėta prekiauti nuo 2009 metų.