2011 m. kovo 6 d., sekmadienis

Mercedes-Benz GL

Mercedes-Benz GL-klasė (kodinis pavadinimas "X164) yra pilno dydžio visureigiu pastatytas Vokietijos automobilių gamintojas" Mercedes-Benz nuo 2006 metų. GL klasė debiutavusio 2006 m. Šiaurės Amerikos Tarptautinėje automobilių parodoje. Automobilis buvo skirtas JAV rinkai, kuri rodo savo dydžio, todėl tik panašiai dydžio varžovų iki prieš Audi Q7 iki to laiko. Tai 7-keleivių kolega "Mercedes-Benz M-klasė. Nors automobilis buvo skirtas JAV rinkai, ji taip pat yra parduodami Europoje, nors ir gerokai mažiau numerius.
























Ji nėra tipiškas SUV boxy stiliaus ir kūno ant rėmo konstrukcija iš G-klasės naudai modifikuota versija M-klasė yra unibody architektūra. Daugelis vairuotojų mano, kad tai "pailgi ir Platesnės" versiją neseniai atnaujinome M-klasės. Tai trijų eilučių, 7-keleivinis SUV su daug daugiau prabangos įrangos, nei ankstesnės civilinių G-klasės automobilių. Visos GL klasės automobiliai yra surenkami "Mercedes-Benz JAV International, Inc Tuscaloosa apskritis, Alabama ir Mercedes-Benz Meksika, Santiago Tianguistenco, Meksika. GL klasė iš pradžių buvo ketinama pakeisti 25-metų G-klasės modelis, tačiau dėl visuomenės ir gerbėjų priekaistu, Mercedes Benz nusprendė palikti G-klasės gamybos artimiausioje ateityje, ir nusprendė, kad ji būtų atnaujinta 2006 m.

Standartinė Mercedes-Benz GL350 Bluetec ir GL450 apimti oro kondicionierius m / dviejų zonų klimato kontrolė, vidaus oro filtru, su pasviruoju / teleskopinis priemoka odos įvyniojami vairas m / radijo kontrolė, tempomatas, šildomi 8-būdas galia priekinės sėdynės, 6 diskų CD keitiklis, ne temperatūros indikatorius, ir universaliųjų garažo durų atidarytuvas. Apie pradetas 2010 modelis, GL Taip pat įtraukti naujų DRL's taip pat LED galiniai žibintai geresniam matomumui. 19 "5-ių stipinų ratų ateiti standartas su visais sezono padangos ir naujas chromas , langų apdaila, ir stogo bėgiai taip pat dabar atėjo standartas. chromas ir priekyje ir gale chromas ieško mini plokštės ateiti standartą. GL taip pat ateina su AIRMATIC pakaba , 3D prietaisų skydelyje, ir 7 taip krėslų su galia 50/50 sulankstoma 3. eilės sėdynes.

GL350 Bluetec yra pasaulyje švariausia dyzelinių ir sumažina NOx emisiją 80%. It savybes 3.0L 210 AG (157 kW) 400 £ × Ft (542 N · m) sukimo momentą, turbo V-6 ". pradedant KAINA už šį automobilį yra vienas tūkstantis dolerių mažiau nei GL450. GL450 4MATIC turi 335 AG (250 kW), V-8. GL550 turi 382 AG (285 kW), 5.5L V8.